top of page

Varmekabler i bolig - Mange fordelder

Flere og flere boliger ønsker å installere varmekabler i gulvet. De fleste ønsker gulvvarme for å slippe å fryse om vinteren. Ellers er kalde gulv et problem vi alle kjenner til her i Norge. Det mange begynner å forstå er at varmekabler i gulvet medfører til energisparing med mange flere fordeler enn bare økonomi.

For det første får du varme når du selv ønske det. I tillegg kan du ganske presist styre temperaturen slik du måtte ønske selv. Varmekabler i gulv lager heller ikke lyd eller lukt slik vifter, pumper og generell støvforbrenning ofte lager.

Hva må jeg gjøre for å komme i gang?

Det er høyst anbefalt at du overlater arbeidet til en erfaren fagperson. Varmekabler er ikke et felt man ønsker å feile på. I tillegg er det rimeligere å gjøre det én gang, proft.

Når vi i Rasfare.no bistår våre kunder med varmekabler i bolig er vi raskt ute med å avdekke behovene dine. Så fort disse er avklart begynner selve arbeidet.

Med vår lange erfaring fra utallige prosjekter med suksess vil vi i løpet av kort tid ha installert varmekabler i din bolig.

Ønsker du mer informasjon vedrørende varmekabler i bolig, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på telefon 908 30 007 eller sende oss en E-post her.

bottom of page