top of page

Kompetanse på alt av takarbeid

Vi Rasfare.no har høy kompetanse på takarbeid og kan håndtere enhver problemstilling med et tak. Vi ser at det er mange som har problemer med løs takstein eller takrenne, mens andre tak lekker. For oss er ingen problemer for små eller for store. Vi forstår selvfølgelig viktigheten med et friskt og solid tak.

Vi hjelper deg med taktekking, taksikring, takomlegging og restaurering av tak. Alle våre medarbeidere har lang erfaring som takarbeidere og vil garantert utføre arbeidet med høy kvalitet.

Grundig gjennomgang av problem og utførelse

Vi går aldri i verk før vi har gjort nøye vurderinger på hva som forårsaket problemet, men også hvordan vi kan forebygge at problemet gjenoppstår.

For oss er det såpass viktig å se problemet at vi mer enn gjerne kommer på gratis og uforpliktende befaring. Som fagmenn med høy passion for sitt yrke er det alltid hyggelig å være til hjelp der man trengs.

Vi leverer primært våre tjenester innen takarbeid i områdene Oslo og Akershus.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester innen takarbeid er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på på E-post her eller på telefon 908 30 007.

bottom of page