top of page

Unngå skader ved hjelp av snøfanger på taket

Årlig skjer det vi i Rasfare.no mener ikke burde skje, nemlig person- og materielle skader på grunn av snøras fra tak. Bare ved hjelp av enkle snøfangere på de rette stedene (inngangspartier, områder hvor folk ferdes) kan man unngå alvorlige skader.

I dag finnes det enormt stort utvalg av typer i sjangeren snøfanger. Vi har det meste slik at du enkelt kan velge den snøfangeren du måtte ønske. Når du har valgt vil vi raskt og effektivt sette opp snøfanger på bestemte steder slik at vi kan forebygge ulykker. En snøfanger monteres normalt nederst på taket. På store tak må snøfangere monteres i flere rekker.

Sikkerhet og tilsyn er viktig

Når vi i Rasfare.no har montert snøfanger på ditt tak er det viktig for oss å holde jevnlig tilsyn slik at vi kan forhindre eventuell slitasje eller andre problemer som over tid kan oppstå.

Vi forstår godt at dette med snøfanger ikke er noe du har tenkt for mye på tidligere, derfor kan du trygt benytte deg av vår fagekspertise.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom ønsker mer informasjon om hvordan vi enkelt kan forebygge ulykker og skader rundt ditt lokale eller næringsbygg

 

.

bottom of page