top of page

Vinduspuss for næringsbygg og borettslag

Skitne vinduer kan få selv en soldag til å se grå og trist ut. Vi i Rasfare.no hjelper næringsbygg og borettslag med å holde vinduer og renholdet vedlike. Vinduene er for et næringslokale avgjørende for om en kunde går inn døren eller om den spaserer videre. For deg som holder til å by hvor forurensning og mange mennesker ferdes er det viktig å holde vinduspussen i gang jevnlig.

Dersom du ønsker å overlate arbeidet til oss i Rasfare.no vil vi kunne hjelpe deg på en effektiv og profesjonell måte. Vi benytter kun de nyeste teknologier og redskaper slik at vi kan vaske vinduene dine raskest og renest mulig.

Nøye arbeid selv om det går fort

Etter mange år i bransjen vet hvordan man skal jobbe riktig innenfor vindusvask og vinduspuss. Derfor arbeider vi raskt selv om innholdet i vår prosess er mer omfattende enn hva man skulle tro med forvask. I tillegg har vi maskiner med høy presisjon som hjelper oss til et bedre resultat, raskere.

Vi tilbyr faste vedlikeholdsavtaler for deg som ønsker jevnlig vinduspuss. Vi leverer våre tjenester primært i Oslo og Akershus.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon angående våre tilbud innen vindusvask!

bottom of page